Demantiraju sve osim zajedničke fotografije
Uz demantije, objavljujemo i zajedničku fotografiju ovih novinarki s federalnim ministrom unutrašnjoj poslova Aljošom Čamparom
Tekst: A A A



Reakcija novinarki FTV-a
Demantiraju sve osim zajedničke fotografije

Objavljeno 25.12.2016 u 11:50

Novinarke Federalne televizije (FTV) Edina Šećerović i Amra Zaklan uputile su "Dnevnom avazu" demantije povodom tekstova objavljenih u našem listu. Uz demantije, objavljujemo i zajedničku fotografiju ovih novinarki s federalnim ministrom unutrašnjoj poslova Aljošom Čamparom.

Naime, Šećerović i Zaklan, reagirajući na tekst od 15. decembra pod naslovom "Radončić: Nije bilo verbalnog napada na novinara, uputit ću tužbu", ilustriranu upravo ovom fotografijom, "najoštrije demantiraju navode da nam je Aljoša Čampara bilo kada i bilo kakve instrukcije izdavao".

Reagirajući na tekst od 16. decembra pod naslovom "FTV objavio porno-snimke u udarnom terminu", Zaklan demantira da je odgovorna za dokumentarni program FTV-a, jer navodi da je urednica IPFTV-a. Ona ističe da je korišteno njeno djevojačko prezime (Brzina, op. a.) koje, kako kaže, stupanjem u brak od 2011. godine više ne nosi.


(MOJportal)