Šokantan video stiže iz američke države Indiane gdje je policajac razbio staklo na automobilu i potom taserom (elektro šokerom) šokirao osobu koja je odbila izaći iz automobila
Tekst: A A AIndijana
Tinejdžer snimio brutalni napad policajca

Objavljeno 09.10.2014 u 10:01

Šokantan video stiže iz američke države Indiane gdje je policajac razbio staklo na automobilu i potom taserom (elektro šokerom) šokirao osobu koja je odbila izaći iz automobila.

Sve je započelo rutinskom kontrolom zbog prekršaja nevezanja pojasom kojeg je počinila 47-godišnja vozačica. Prema tvrdnjama policije incident je izazvao njezin prijatelj i suputnik, koji je svojim pokušajem da dohvati stražnje sjedište izazvao sumnju policije.

Zbog incidenta koji se odigrao 24. septembra je podignuta federalna tužba u kojoj oštećeni tvrdi da je policija djelovala ''zlonamjerno'' i s ''bezobzirnom bezosjećajnošću''.

Prema tužbi čiji sadržaj prenosi Fox News, muškarac je odbio izaći iz automobila zbog straha da će mu policajci nauditi, a krhotine stakla su pogodile četrnaestogodišnjeg sina i sedmogodišnju kćer vozačice.

Tinejdžer je incident snimio svojim pametnim telefonom.

U policiji tvrde da je službenik posegnuo za taserom iz ''straha da ljudi u automobilu posjeduju oružje", prenosi Index.hr. 


(Fena/MOJportal)