Danas isplata civilnih invalidnina
Isplata civilnih invalidnina (tuđa njega i pomoći) u Federaciji Bosne i Hercegovine za februar 2013. godine, kao i isplata invalidnina za civilne žrtve rata za sedam kantona u FBiH (Posavski, Tuzlanski, Bosansko-podrinjski, Hercegovačko-neretvanski i Zeničko-dobojski kanton te Kanton Sarajevo i Kanton br. 10) također za februar počinje danas
Tekst: A A AMinistarstvo finansija FBiH
Danas isplata civilnih invalidnina

Objavljeno 13.03.2013 u 10:36

Isplata civilnih invalidnina (tuđa njega i pomoći) u Federaciji Bosne i Hercegovine za februar 2013. godine, kao i isplata invalidnina za civilne žrtve rata za sedam kantona u FBiH (Posavski, Tuzlanski, Bosansko-podrinjski, Hercegovačko-neretvanski i Zeničko-dobojski kanton te Kanton Sarajevo i Kanton br. 10) također za februar počinje danas. 

Sredstva za isplatu neratnih invalidnina su osigurana u Federalnom ministarstvu finansija u ukupnom iznosu od 11.022.482,71 KM. 

Invalidnine za civilne žrtve rata u Unsko-sanskom, Srednjobosanskom i Zapadnohercegovačkom kantonu će biti isplaćene nakon što dostave spiskove za isplatu, saopćeno je iz Ministarstva finansija Federacije BiH.


(Fena/MOJportal)