Nakon dugo vremena započinje snimanje novih epizoda legendarne serije 'Top liste nadrealista', a za režiju će se pobrinuti nekadašnji frontmen Zabranjenog pušenja, Nele Karajlić
Tekst: A A A'Top lista nadrealista'
Nakon 18 godina snimaju se nove epizode!

Objavljeno 24.09.2012 u 13:45

Nakon osamnaest godina izbivanja s malih ekrana, ponovno ćemo uživati u jednoj od najpopularnijih serija ovih prostora.

Naime, nakon dugo vremena započinje snimanje novih epizoda legendarne serije "Top liste nadrealista", a za režiju će se pobrinuti nekadašnji frontmen Zabranjenog pušenja, Nele Karajlić.

U glavnim će se ulogama pojaviti Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Katarina Marković i velik broj naturščika, poručuju iz producentske kuće Adrenalin, a prenosi Blic.

"U 'Nadrealistima' će biti preko 200 uloga. Serijal će se snimati na preko pedeset lokacija, a to je velika stvar. Na primjer, jedna domaća serija od dvadeset epizoda snima se na jedanaest lokacija.

'Nadrealisti' će biti pravo bogatstvo i radnje i događanja. Autentičnost ovakvog programa osigurava visok komercijalni učinak, a u isto vrijeme kultna reputacija serije garantuje, da će u godinama koje dolaze, serija biti rado gledana i u svim svojim reprizama", kazala je Svetlana Drinjaković.

Nele Karajlić će se puta pobrinuti i za scenario i muziku, a zajedno s Miloradom Milinkovićem biti će zadužen i za režiju.

"Postojaće i studijski dio emisije, ali tu su i komentari postojećih situacija, odnosno, osvrt na aktuelne političke događaje. Svaka epizoda će u sebi imati posebnu igranu strukturu koja će trajati petnaestak minuta (kao kratki igrani film) u kojima ćemo vidjeti poznata glumačka imena", dodala je Svetlana Drinjaković.

Nove epizode “Nadrealista” na malim bi se ekranima trebale pojaviti najkasnije do Nove godine.


(MOJportal)