Ove sezone neću tolerisati kikseve u Ligi šampiona
Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson posljednjih dana pokušava da igračima objasni koliko je važno dogurati do finala Lige šampiona, zbog čega im je napomenuo da nikakve kikseve na evropskoj sceni neće tolerisati
Tekst: A A AAlex Ferguson
Ove sezone neću tolerisati kikseve u Ligi šampiona

Objavljeno 19.09.2012 u 17:01

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson posljednjih dana pokušava da igračima objasni koliko je važno dogurati do finala Lige šampiona, zbog čega im je napomenuo da nikakve kikseve na evropskoj sceni neće tolerisati.

United se prošle sezone izblamirao u Ligi šampiona nakon što je eliminisan već u grupnoj fazi u konkurenciji Bazela, Benfike i Ocelula. 

I ove sezone su "đavoli" imali više sreće nego pameti prilikom žrijeba (Galatasaraj, Braga, Kluž) tako da Ferguson upozovava da mu ne pada na pamet da samo sleže ramenima ako dođe do nepredviđenih rezultata.

"U posljednjih deset godina dva puta smo uzimali pehar, a isto toliko puta smo poraženi od Barcelone u finalima. Moramo biti bolji. O grupnoj fazi neću ni da pričam, tu nema opravdanja za nekakve loše rezultate. Upozoreni smo prošle sezone kada smo dobili nekoliko šamara od drugih klubova, ovaj put nema gledanja kroz prste", rekao je Ferguson, prenosi Daily Mail.

 


(SPORTportal)