Carroll ipak u sastavu Liverpoola za pretkolo Europske lige
Premda je još uvijek neizvjesno hoće li u novoj premierligaškoj sezoni nositi dres Liverpoola ili ne, Andy Carroll našao se na popisu igrača na koje menadžer Brendan Rodgers računa za susret pretkola Europske lige protiv bjeloruskog Gomela
Tekst: A A ATransferi
Carroll ipak u sastavu Liverpoola za pretkolo Europske lige

Objavljeno 01.08.2012 u 15:13

Premda je još uvijek neizvjesno hoće li u novoj premierligaškoj sezoni nositi dres Liverpoola ili ne, Andy Carroll našao se na popisu igrača na koje menadžer Brendan Rodgers računa za susret pretkola Europske lige protiv bjeloruskog Gomela.

Andy Carroll bit će u konkurenciji za sastav Liverpoola koji će preko bjeloruskog Gomela tražiti put do skupina Europske lige. Usprkos tome, oko stasitog napadača Liverpoola i engleske reprezentacije i dalje postoje dvojbe i nije sigurno hoće li i sljedeće sezone ostati na Anfieldu.

Naime, novi je menadžer Brendan Rodgers jasno dao do znanja kako mu Carroll nije neophodan prihvativši ponudu West Hama od dva milijuna funti za jednogodišnju posudbu, uz opciju otkupa na kraju sljedeće sezone za 17 milijuna funti.

Međutim, Carroll je odbio bilo kakvu mogućnost prelaska u West Ham i taj je dogovor po svemu sudeći propao. Za Carrolla je i dalje zainteresiran i njegov bivši klub Newcastle, ali za daleko nižu cijenu od 35 milijuna funti koju je Liverpool prije godinu dana platio klubu sa St. James Parka.

Dobije li Carroll minutažu u susretima s Gomelom, ne postoji opasnost da će eventualnom novom poslodavcu biti nedostupan u europskim kupovima. Prema Uefinim pravilima, igrači smiju nastupati za dva različita kluba u pretkolima, odnosno u natjecanju po skupinama.

 


(SPORTportal)