Londonski klub odbio tri ponude za Van Persia
Još uvijek nije poznato gdje će Robin van Persie nastaviti karijeru. Za odličnog Nizozemca interes pokazuju brojni klubovi, međutim još uvijek nije stigla prava ponuda koja bi zadovoljila i Arsenal i igrača
Tekst: A A AOba Manchestera i Juventus nisu impresionirali Arsenal
Londonski klub odbio tri ponude za Van Persia

Objavljeno 20.07.2012 u 17:12

Još uvijek nije poznato gdje će Robin van Persie nastaviti karijeru. Za odličnog Nizozemca interes pokazuju brojni klubovi, međutim još uvijek nije stigla prava ponuda koja bi zadovoljila i Arsenal i igrača.

Kako prenose otočki mediji, Manchester City, Manchester United i Juventus su već poslali službene ponude za Van Persieja, međutim čelnici kluba nisu ostali impresionirani.

Odlični Nizozemac ima ugovor još godinu dana s Arsenalom, a Londončani ga ne žele pustiti za manje od 25-30 milijuna funti.

"Dugo sam razmišljao i odlučio sam kako neću produžiti ugovor s klubom. Uz sav respekt prema Wengeru, igračima i navijačima, nakon razgovora s čelnicima kluba samo sam još jednom shvatio kako se ne slažemo u mnogim pitanjima oko toga kako bi Arsenal trebao izgledati u budućnosti", ranije je rekao Van Persie.

Nizozemski napadač je dobio ponudu od kluba za produženjem ugovora, međutim, poručio je kako mu je cilj osvajati trofeje i kako traži drugi izazov u karijeri. Pretpostavljalo se da će Arsenal biti malo popustljiviji tijekom ljeta i prodati Van Persieja, međutim, licitacija još uvijek traje, a Nizozemac je još uvijek u dresu Arsenala.


(SPORTportal)