Osim, Sušić i Baković zadovoljni radovima na Bilinom polju
Predsjednik Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH, Ivica Osim, generalni sekretar NS BiH, Jasmin Baković i selektor nogometne reprezentacije BiH, Safet Sušić posjetili su danas stadion Bilino polje u Zenici
Tekst: A A APosjeta Zenici
Osim, Sušić i Baković zadovoljni radovima na Bilinom polju

Objavljeno 17.07.2012 u 16:17

Predsjednik Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH, Ivica Osim, generalni sekretar NS BiH, Jasmin Baković i selektor nogometne reprezentacije BiH, Safet Sušić posjetili su danas stadion Bilino polje u Zenici.  

Delegaciju NS BiH primio je načelnik Općine Zenica, Husejin Smajlović koji je Osima, Bakovića i Sušića upoznao sa dinamikom radova na sanaciji travnjaka na zeničkom stadionu.

Tom prilikom Smajlović je dao čvrsta uvjerenja kako će radovi biti završeni na vrijeme i da će teren biti spreman za odigravanje kvalifikacijske utakmice za S.P. 2014. godine između BiH i Latvije.

Rekonstrukcija Bilinog polja obuhvatila je zamjenu travnjaka, ugradnju novog drenažnog sistema i sistema električnog grijanja, novog audio sistema, kao i postavljanje novih klupa za rezervne igrače i službena lica. 

Delegacija NS BiH izrazila je zadovoljstvo viđenim na Bilinom polju, nakon čega se uputila u obilazak gradilišta trening centra NS BiH. 


(Fena/SPORTportal)