Ronaldo je sam odlučio pucati peti da pokupi svu slavu
Odavno je poznato da se dva najbolja portugalska nogometaša, Cristiano Ronaldo i Nani, nikada nisu posebno dobro slagali na travnjaku, niti izvan njega
Tekst: A A ANani
Ronaldo je sam odlučio pucati peti da pokupi svu slavu

Objavljeno 30.06.2012 u 17:12

Odavno je poznato da se dva najbolja portugalska nogometaša, Cristiano Ronaldo i Nani, nikada nisu posebno dobro slagali na travnjaku, niti izvan njega.

Sukob taština je prečesto bio dovoljno jak, a pojačao se i nakon portugalskog ispadanja u polufinalu Europskog nogometnog prvenstva, u kojem je Španija nakon 0-0 pobijedila s 4-2 boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Nani je u trećoj seriji pogodio, a Cristiano Ronaldo nije dočekao svoj red jer je čekao pucati u petoj seriji. Ali, neposredno prije toga je Cesc Fabregas zabio za 4-2 čime je priča završila. Od Portugalaca su penale promašili Moutinho (obranio muCasillas) i Alves, koji je pogodio gredu.

Cristiano Ronaldo je nakon svega izjavio da je izbornik Paulo Bento odlučio kako će on pucati u petoj, mogućoj posljednjoj seriji, ali Nani je rekao drugačije:

'Ja sam prihvatio odluku izbornika kakva god ona bila. No, Ronaldo je odlučio sam pucati u zadnjoj seriji. To nije bila odluka izbornika. Mislio je da će njegov penal odlučivati. Htio je pokupiti slavu u toj pobjedi. Žao mi je, jer nismo trebali izgubiti' - rekao je Nani.


(SPORTportal)