Drugo kolektivno vjenčanje 17. juna
Direktorica manifestacije 'Svadba za pamćenje' Olivera Ratković rekla je da je za drugo kolektivno vjenčanje u Banjaluci za mjesec dana apliciralo 120 parova od kojih je, kao i prošle godine, odabrano 15 parova
Tekst: A A ABanja Luka
Drugo kolektivno vjenčanje 17. juna

Objavljeno 09.06.2012 u 18:36

Drugo kolektivno vjenčanje u Banjaluci na kojem će brak zaključiti 15 parova iz BiH biće održano u nedjelju, 17. juna, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta i Administrativne službe grada Banjaluke.

Direktorica manifestacije "Svadba za pamćenje" Olivera Ratković rekla je da je za drugo kolektivno vjenčanje u Banjaluci za mjesec dana apliciralo 120 parova od kojih je, kao i prošle godine, odabrano 15 parova.

Budućim supružnicima, prema riječima Ratkovićeve, biće obezbijeđeno građansko vjenčanje, koktel-parti, vjenčanica, bidermajer, nesvakidašnja dekoracija, cvijeće, scenski efekti, svadbena torta, video i foto, prenoćište u hotelima za mladence iz unutrašnjosti, uz brojne robno-novčane nagrade, pokloni iznenađenja i turistička putovanja.

Ratkovićeva ističe da ovaj događaj ima privrednu, turističku, kulturnu, umjetničku, medijsku i humanitarnu komponentu, s ciljem pomoći mladim bračnim parovima.

Organizator manifestacije "Svadba za pamćenje" je Udruženje građana "Bela: Svadba za pamćenje".


(Srna/MOJportal)