Barzagliju upitan nastup na Euru
Branič talijanske nogometne reprezentacije Andrea Barzagli mogao bi otpasti s liste od 23 putnika na EP zbog ozljede lista lijeve noge koju je zadobio tijekom 0-3 poraza u prijateljskom dvoboju protiv Rusije u petak
Tekst: A A AZbog povrede lijeve noge
Barzagliju upitan nastup na Euru

Objavljeno 05.06.2012 u 11:08

Branič talijanske nogometne reprezentacije Andrea Barzagli mogao bi otpasti s liste od 23 putnika  na EP zbog ozljede lista lijeve noge koju je zadobio tijekom 0-3 poraza u prijateljskom dvoboju protiv Rusije u petak.

 Za sada je izvjesno kako Barzagli neće biti spreman niti za jednu utakmicu u skupini, ali talijanska liječnička služba još uvijek se nada kako bi ga mogla osposobiti za završni dio natjecanja ukoliko Italija prođe skupinu. Ukoliko Barzagli neće moći nastupiti na EURU, talijanski izbornik Cesare Prandelli u pričuvi ima spremnog Andreu Ranocchiju.

 Italija će u prvom susretu u skupini C igrati 10. lipnja protiv Španjolske u Gdanjsku, četiri dana potom slijedi dvoboj Hrvatska - Italija u Poznanju, a u posljednjem, 3. kolu Italija će se sastati s Irskom 18. lipnja također u Poznanju.
 


(Fena/SPORTportal)