Otvorena manifestacija 'Proljetni dani odgoja i etičkih vrijednosti'
Zamjenik gradonačelnika Sarajeva Igor Kamočaji danas je otvorio 9. manifestaciju "Proljetni dani odgoja i etičkih vrijednosti", koja se održava u organizaciji NVO "Djeca stubovi svijeta", a pod pokroviteljstvom gradonačelnika Sarajeva Alije Behmena
Tekst: A A ASarajevo
Otvorena manifestacija 'Proljetni dani odgoja i etičkih vrijednosti'

Objavljeno 26.03.2012 u 14:05

Zamjenik gradonačelnika Sarajeva Igor Kamočaji danas je otvorio 9. manifestaciju "Proljetni dani odgoja i etičkih vrijednosti", koja se održava u organizaciji NVO "Djeca stubovi svijeta", a pod pokroviteljstvom gradonačelnika Sarajeva Alije Behmena.

Pozdravivši prisutne učenike sarajevskih osnovnih i srednjih škola, Kamočaji je naglasio kako ova manifestacija ima punu podršku Grada Sarajeva i gradonačelnika Behmena.

„Ovo je prije svega sjajna prilika da mladima skrenemo pažnju na neke nove vrijednosti u društvu. Grad Sarajevo ovaj projekat doživljava kao jedan u nizu projekata iz oblasti neformalnog obrazovanja. Želim vam puno uspjeha u radu na ovim tribinama i pošto dolazite iz različitih škola želim vam da stvorite novu mrežu kontakata i prijateljstava“, rekao je Kamočaji.

Teme tribina koje će se u sklopu ovogodišnje manifestacije održavati od 27. do 29.03. u jednoj srednjoj i dvije osnovne škole su: “Ja, učenik, ambasador BiH, u BiH i van njenih granica”, “Etika i poslovanje” i “Čvrsto stojim na nogama jer sam porocima znao/la reći ne“, saopšteno je iz Grada Sarajeva.


(MOJportal)