Marketing

Vi imate proizvode? Mi imamo kupce!

 

Oglašavajte se na MOJportal group!
Iskoristite prednosti MOJportal grupe portala i uz minimalan trošak kontrolirajte svoje investicije u Internet oglašavanju.

 

Zašto se oglašavati na MOJportal group?
Putem MOJportal grupe portala, brzo i jednostavno možete pokrenuti marketing kampanju integrirajući više kreativnih riješenja putem različitih Internet medija, koristeći različite oglasne formate i ciljane grupe. Grupa je kategorisana pružajući sve što Vam je potrebno - od sadržaja širokog opsega, specijaliziranih ili specifičnih sadržaja  do demografskog ciljanja. Naš stručni tim garantuje uspješnu pripremu, pokretanje, upravljanje i otimizaciju reklamne kampanje, kao i detaljno izvještavanje u realnom vremenu.

 

Ciljanje korisnika i sadržaja
Vašu kampanju pažljivo ciljamo ka specifičnoj korisničkoj grupi, bilo po geografskoj specifikaciji, interesima posjetilaca i slično.

 

CPP (cijena po prikazivanju)
je model zakupa oglasnog prostora u kojem oglašivač plaća za svako prikazivanje oglasa. Model je primjeren za najveće i najposjećenije Internet medije, te za primarna oglasna mjesta u gornjem ili srednjem dijelu stranice medija u ciljnim kategorijama, gdje se oglas barem djelomično prikaże u dijelu ekrana koji je vidljiv bez upotrebe scrollbar-a, pri rezoluciji 1024x768 px.

 

Fiksna cijena (flat rate)
je model zakupa u kojem oglašivač zakupljuje oglasni prostor ekskluzivno za određeno vremensko razdoblje. Fiksni zakup predviđen je za sponzorstva tako da oglašivač tokom dużeg razdoblja (3 mjeseca ili duże) gradi odnos s ciljnom grupom.

 

POLITIČKO OGLAŠAVANJE:
Za usluge Političkog oglašavanja ne obračunavaju se avansni i količinski popusti!

 

Cjenovnik oglašavanja u PDF formatu možete preuzeti klikom ovdje.KONTAKT:

 

 

Marketing:
marketing@mojportal.ba