Jet set Anja Bijeli─ç

Učesnica hrvatskog Supertalenta će vas ostaviti bez daha

Davor Bilman, koji se i sam okušao u plesanju na šipci, zinuo je kada je Anja Bijelić pokazala svoje vještine u 'Supertalentu'. Oduševila je žiri, publiku i gledaoce svojim nastupom.

U audicijskoj emisiji, Anja je plesala na pokretnom obruču, a ovaj put je to učinila na pokretnoj šipci.┬áMaja Šuput┬áveć je izrazila zavist zbog njene ljepote, a gledaoci je ne mogu prestati hvaliti na društvenim mrežama.

I just looove this 'Amelie' dress by @bonzer_wmn ????

Objavu dijeli Anja Bijelić (@nya0812)

Anjin nastup neki su čak uspoređivali s onim Vukovarke Sare Seifert koja je twerkala. Upitali su se i je li Anjin nastup Martini Tomčić bio ‘vulgaran’ kao i Sarin.

Anja Bijelić 2015. godine takmičila se na izboru za Miss Hrvatske te je bila druga pratilja. Aktivna je na Instagramu, na kojem ima 16.000 pratilaca. Gimnastičarka često objavljuje videa i fotografije svojih treninga.

ԜǴŞĆ

Objavu dijeli Anja Bijelić (@nya0812)

-┬áMalo je problematično zato što je šipka gumirana i dere kožu, stoga imam dosta masnica po tijelu, no kada čovjek to zavoli, ne može se požaliti – rekla je uoči svog nastupa Anja za Novu TV.

Bijelić često i pozira u oskudnim ‘krpicama’ koje joj ističu istesano tijelo. Sudeći prema snimkama Anja često nastupa u klubovima.

I will miss you so much baby ? @paatricialimaa ?

Objavu dijeli Anja Bijelić (@nya0812)