Politika Javni nastup u politici

Mladež HDZ-a BiH organizirala radionicu ‘Kako komunicirati u politici’

Mladeži HDZ-a BiH u ponedjeljak je u Mostaru organizirala radionicu pod nazivom "Kako komunicirati u politici", priopćila je Mladež HDZ-a BiH.

Na početku radionice prisutnima se obratio predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić kazavši kako je┬ácilj radionice educirati mlade ljude u području javnog i političkog komuniciranja, te kako je ova radionica┬ásamo jedan u nizu dokaza koliko Mladež HDZ BiH pažnje posvećuje znanju i obrazovanju.

Na radionici su obrađene tri teme, a prvu┬á”Planiranje odnosa s medijima političkih stranaka”┬á prezentirao je dr. sc. Ilija Musa govoreći o važnosti određivanja ciljnih medija, određivanju sadržaja koji se kroz njihove objave prenose ciljnim javnostima i specifičnostima rada s različitim vrstama medija.

Nakon toga je Maja Ereš,┬ámedijska djelatnica, novinarka i urednica, prezentirala drugu temu “Pisane i govorne tehnike odnosa s javnošću.

“Javni nastup u politici” kao važan element komunikacije prezentirao je Marin Čuljak mag. politologije pri čemu je naglasio važnost poznavanja tehnika i pristupa prilikom javnog nastupa, priopćeno je.