Ostali sportovi Bh. bokser

Damir Beljo se vraća u ring u februaru

Bh. bokser Damir Beljo, koji je zbog povrede nakon saobraćajne nesreće morao odustati od borbe za titulu svjetskog prvaka u WBO verziji, najavio je novi meč početkom februara. Pripreme su već počele

Bh. bokser Damir Beljo, koji je zbog povrede nakon saobraćajne nesreće morao odustati od borbe za titulu svjetskog prvaka u WBO verziji, najavio je novi meč početkom februara.

Pripreme su već počele.

“Prošla su skoro tri i po mjeseca od saobraćajne nezgode, noga još nije kako treba. Pomalo se plašim dobrog osjećaja kad sam kući sa suprugom i sinom i kad imam vremena za porodicu te naravno, kad me ne tuku po glavi. Taj osjećaj je odličan, ali ga moram opet pokrenuti i vratit se ‘degeneku’, znoju, umoru i svemu ‘lošem’, jer nisam završio ono što sam sebi zacrtao”, izjavio je Beljo.

On je zahvalan svima koji ga bodre i podržavaju na njegovom sportskom putu.

“Pripreme startaju već od ove sedmice, jer početkom februara očekujem povratak u ring: Veliko hvala BH Telecomu, koji će djelomično finansirati te priprema. Naravno, hvala i mojim dosadašnjim sponzorima koji su me pratili od početka i to nikad ne smijem zaboraviti. Hvala svim fanovima koji me bodre putem Facebooka i Instagrama. Moram se vratiti još jači i spreman dočekati meč za svjetski naslov, te ponosno promovisati sebe i zemlju iz koje dolazim”, završio je Beljo.

https://www.youtube.com/watch?v=